Evenementen

Smithy’s Teenage: Sjaak

28 september
20:00 - 00:00

Sjaak (echte naam: Mehdi Chafi, 24 september 1985) is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Inmiddels heeft Sjaak een platencontract bij Top Notch en heeft hij met de singles ͚Wat Is Er!?͛ (met Appa, ruim 2,5 miljoen views op YouTube), ͚Krokobil’ (met Yellow Claw & Mr.Polska, ruim 7 miljoen views op YouTube en een State Award voor beste single) twee absolute hitjes in handen. Nu is Sjaak vooral bekend van de hit “Stap voor Stap”.

12 t/m 17 jaar. Rook- en Alcoholvrij!
Geopend van 20:00 tot 00:00.

Smithy’s: Jebroer

29 september
22:30 - 03:00

Timothy (Tim) Kimman, artiestennaam Jebroer, is een Nederlands rapper. Hij rapt solo, in samenwerkingen en enkele jaren als deel van het collectief Nouveau Riche. In Nederland brak hij door met Nooit meer slapen (2012) van Yellow Claw. Met Omlaag (2013) had hij een nummer 1-hit in de iTunes-hiphopcharts. Banaan (2015) werd goud in Vlaanderen en werd acht miljoen keer bekeken op YouTube. In 2017 was Kind van de Duivel (een samenwerking met Paul Elstak en Dr. Phunk) een hit in Nederland en Vlaanderen.

Geopend van 22:30 tot 03:00.

Smithy’s LIVE: Kisjeskearls

30 september
20:00 - 00:00

Smithy’s is weer terug op de zondag! Op de laatste zondag van de maand (september, oktober en november) zal er Smithy’s LIVE zijn, waarbij verschillende bands zich van hun beste kant laten zien. In de maand september is dat Kisjeskearls!

Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen… Nu trekken ze van podium tot podium om een ode te brengen aan hun helden van NORMAAL. De Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk van NORMAAL.Een avond met De Kisjeskearls is een avond olderwets Høken, Brekken en Angoan…

Geopend van 20:00 tot 00:00.

Smithy’s: Freddy Moreira

13 oktober
22:30 - 03:00

Tijdens het creëren van en het verkennen van de muziek, experimenteert Freddy altijd met het verdraaien van nieuwe exploderende geluiden en stijlen om coole tracks te produceren en daarin door te groeien. Als DJ tourt Freddy voortdurend door Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Zijn nummers worden ondersteund door Walshy brand (Major Lazer), Mad Decent, Hardwell en vele andere grote namen uit deze muziekindustrie. Hierdoor is Freddy Moreira één van de snelst groeiende in dit genre.

Geopend van 22:30 tot 03:00.

Smithy’s: Paul Elstak

20 oktober
22:30 - 03:00

In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base.

Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij “Kind van de Duivel” en “Engeltje”. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind van de Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België.  De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina.

Geopend van 22:30 tot 03:00.

Smithy’s Teenage: Halloween met DJ Marthijn

26 oktober
20:00 - 00:00

Woensdag 31 oktober is het griezelen geblazen. Het is dan namelijk Halloween!
Daarom organiseert Smithy’s weer een Teenage Party op vrijdag 26 oktober! Deze avond zal volledig in het teken staan van het thema Halloween. De muziek zal worden verzorgd door onze vaste DJ Marthijn.
We zien je dan! Als je durft…

12 t/m 17 jaar. Rook- en Alcoholvrij!
Geopend van 20:00 tot 00:00.

Smithy’s LIVE: Dolly en zien Tarrels

28 oktober
20:00 - 00:00

Smithy’s is weer terug op de zondag! Op de laatste zondag van de maand (september, oktober en november) zal er Smithy’s LIVE zijn, waarbij verschillende bands zich van hun beste kant laten zien. In de maand oktober is dat Dolly en zien Tarrels!

Al vanaf 2007 zijn zij een begrip in de Drents-talige Rock en Roll scene. De band kenmerkt zich vooral door het schrijven van hun eigen muziek zoals bijvoorbeeld de Hits “OELEBOELE”, “BORSTHAAR”, “OOSTBLOK POLKA” en vééééle anderen. Bij een optreden moet je denken aan.. Nee! je moet er helemaal niet bij nadenken.. Laat het gewoon op je af komen en je beleefd de avond van je leven! Kortom, laat je verstand samen met je kunstgebit op het nachtkastje liggen, want op bier hoef je niet te kouwen!

Geopend van 20:00 tot 00:00.

Nieuwste foto's