Evenementen

Smithy’s: The Euros

17 november
22:30 - 03:00

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Geopend van 22:30 tot 03:00.

Smithy’s: Mental Theo

24 november
22:30 - 03:00

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met meer dan 25 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste feesten met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Armin van Buuren, Marco V, Showtek, Gigi d’Agostino, Afrojack, DJ Jean, en vele andere grote namen.

Zijn muzikale doorbraak kwam met Charly Lownoise & Mental Theo in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). De grootste hit van Charly en Theo samen was ‘Wonderfull Days’ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen exemplaren van verkocht. Tevens stond Mental Theo samen met Basshunter, als enige in de wereld, 5 weken op nr 1 in de UK met de hit ‘Now Your Gone’.

Geopend van 22:30 tot 03:00.

Smithy’s Teenage: Glow Party

30 november
20:00 - 00:00

Een avond waar je maar het best witte kleding aan kunt doen als je op wilt vallen.
Smithy’s organiseert voor deze Teenage Party een enige echte Glow Party!
Neem je glowsticks mee en neem je goede humeur mee, want het wordt weer tijd om het dak eraf te blazen met onze vaste DJ Marthijn. We zien je dan!

12 t/m 17 jaar.
Alcoholvrij.
Geopend van 20:00 tot 00:00.

Nieuwste foto's