Evenementen

Smithy’s Teenage: Beatcrooks

25 januari
20:00 - 00:00

De eerste Smithy’s Teenage van 2019 knallen we met Beatcrooks!

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair!

Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd.

Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

– 12 t/m 17 jaar.
– Alcoholvrij.

Smithy’s: Sjaak

26 januari
22:30 - 03:00

We zijn weer begonnen! We feesten het nieuwe jaar in met niemand minder dan Sjaak!

Mehdi Chafi is al van jongs af aan onder de indruk van rap. Via het underground-circuit komt hij in 2007 bij Spec Entertainment terecht en niet veel later maakt hij via Stuk, de track van The Partysquad, zijn Top 40-debuut. Later volgen ook hits als Whoop Whoop, Licht van de Laser, Krokobil en Helemaal Naar De Klote.

In juli 2018 levert Sjaak, samen met Kav Verhouzer, de track Stap Voor Stap af, waarna hij van dit nummer in december een kerstversie uitbracht.

– Minimumleeftijd 16 jaar.

Smithy’s: Moombahteam

02 februari
22:30 - 03:00

Vanaf 2019 is Moombahteam terug! De nieuwe formatie, Erik & Niels, gaat de Moombahteam-sound met een hoog energiegehalte weer terugbrengen in de clubs en op festivals!

De focus van Erik en Niels ligt niet op één stijl; we vertellen een muzikaal verhaal waarin we het publiek meenemen. Met een set die varieert van lekker dansen tot compleet uit je dak gaan staan Erik en Niels garant voor een dik uur dansen en losgaan. Kortom, een compleet gekkenhuis!

Moombahteam in één zin: Dansbaar, energiek en catchy. De temperatuur van de club of het festival in één klap verhogen? We doen niks liever! Moombahteam herken je aan de unieke sound die met echte instrumenten wordt ingespeeld. Alle tracks die voorbij komen tijdens de live set zijn allemaal geproduceerd en gemixt in de Moombahteam-stijl, de ultieme formule om iedereen non-stop in beweging te houden!

Don’t be a stranger and join the team!

– Minimumleeftijd 16 jaar.

Smithy’s: The Boy Next Door

09 februari
22:30 - 03:00

The Boy weet als geen ander hoe hij de dames aan het dansen krijgt met sets op festivals als Solar, Paaspop, 7th Sunday, Defqon1, Daydream, Dancetour, Nouveaurave en internationale boekingen in plaatsen als Rimini, Madrid en Krakow.

Met zijn ongeslagen luistercijferkanon ‘La Colegiala’ heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewezen dat hij één ieder op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze giga-hit heeft hij een platencontract getekend bij het dominerende Spinnin’ Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken.
Als je de kans krijgt om The Boy Next Door deze zomer mee te pakken tijdens één van zijn internationale tours dan valt hier geen seconde over te twijfelen. Zijn mix van Urban, Party & Bullshit staat als een huis en is de trendsetter van de nieuwe popmuziek van dit jaar.

– Minimumleeftijd 16 jaar.

Smithy’s Valentijn: Matsoe Matsoe

16 februari
22:30 - 03:00

Het weekend na Valentijnsdag maken wij het toch nog even Valentijn! Dit doen we met Matsoe Matsoe.
Love is in the air…

Feestkanon! Waar Matsoe Matsoe niet is geweest is het geen feest geweest! Geen zaal is te groot of te klein. Van een grootschalig festival tot een gezellig en intiem feestcafé! Van spectaculaire zomertours in Europa tot clubs door heel Nederland! Met Matsoe Matsoe is het 100% feest!

Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende house muziek afgewisseld met de lekkerste Urban, eclectische beats en freestyle.

– Minimumleeftijd 16 jaar.

Smithy’s Teenage: Quincy Wilson

22 februari
20:00 - 00:00

Podiumbeest Quincy, bekend van het programma House of Talent, wil het helemaal gaan maken als DJ. Naast het draaien zingt Quincy ook zijn eigen platen in en MC’t hij tijdens optredens. De vrolijke en excentrieke Quincy ziet het leven als één groot feest. Binnen vijf jaar hoopt hij vele hits gescoord te hebben waarop iedereen compleet losgaat. Hij zou het te gek vinden als het publiek na zijn optreden zegt: “Zo, die Quincy Wilson heeft de zaal keihard gesloopt!”.

– 12 t/m 17 jaar.
– Alcoholvrij.

Nieuwste foto's